Välkommen Igor!

Read More
20161008_113741.jpg

För ungefär 2 veckor sedan flyttade Fun Run Igor hem till oss! Vi är så glada över att vi fått bli ägare till denna underbara tuffa goa lilla kille. Tack Brittan för förtroendet! Har länge velat haft en hund från kennel Fun Run med den stamtavlan. Några hundar i den har gjort stort avtryck på den stam av siberian husky som finns i Sverige idag.   

Igor kom direkt in i flocken. Sover nätterna igenom i vårt kök tillsammans med snälla och tålmodige Ragnar. Redan har han åkt hundbox och hängt med på våra träningtillfällen utan problem. Ska bli ett nöje att få dela framtiden med denna pojk! ?

Höstträning

Read More
wp-image-5417927jpg.jpg

Den ”riktiga” hösten verkar nu äntligen ha kommit hit till Jämtland! Härligt!!

Vi har haft en underbart varm och skön septembermånad och visst har jag tränat hundarna regelbundet. Men med dagar där luftfuktighet varit hög och temperaturer på närmare +15 grader har sträckorna inte blivit längre än ca 10-15 km och vattenpauserna ganska täta..

Men nu om kylan håller i sig, kan sträckorna förlängas och vi kan tillbringa mer tid på skogsbilvägarna med hundarna! Ofta har jag sällskap av mina goa barn, Mia och Ante. Så roligt vi har tillsammans. ?